LITTERATUR SYMPOSIET I ODDA 2022

5. - 9. oktober

BIKUBEGANG
HALLO ODDA
SMELTEVERKET RUNDT PÅ 100 MINUTT

Katalog 2021

Program2021

Katalog 2021

Program2021

Kulinariske Odda

Essay ved Erik Fosnes Hansen.
Erik Fosnes Hansen er ikkje bare kjent som forfattar av suksessbøkene Falketårnet, Salme ved reisens slutt, Beretninger om beskyttelse og Løvekvinnen. Han har også markert seg som restaurantmeldar i VG saman med Andre Blomberg-Nygård. Det heiter seg at dei to «har knesatt en mer definert sjangerforståelse slik at ikke utlukkende restauranter i det øvre kulinariske sjikt skal kunne få god omtale og terningkast.»

Vi ønsker Erik Fosnes Hansen velkommen til Odda, og sender han ut på restaurantvandring i vår vesle by. Hans dom over det kulinariske Odda får vi i dette essayet.

Pris

100,-

Dato og tid

10.10 kl. 20:30

Sted

HARDANGER HOTEL

Medverkande

ERIK FOSNES HANSEN

Katalog 2021

Program2021

Podcast